Oslavit pětimiliontý LCD panel přijel i chameleon

Redakce 2011-07-05 00:00:00

Žatec – Už pětimiliontý LCD panel vyrobili pracovníci společnosti Panasonic Liquid Crystal Display Czech, s.r.o. v továrně v průmyslové zóně Triangle u Žatce. Při této příležitosti uspořádala společnost oslavu, které se zúčastnili kromě japonského vedení firmy i reprezentanti sesterské spo-lečnosti z Plzně – pan Anan a pan Uematsu, a dále hosté ze skupiny Panasonic Japonsko – pan Itó a pan Makita. Společně potom s českým managementem a zástupci odborů – za asistence oblíbeného firemního maskota – chameleona Alfíka, zasadili před budovou továrny stromek. Zaměstnanci byli příjemně překvapeni malým dárkem v podobě speciálního zákusku s osobním poděkováním ředitele společnosti.

„Přálo nám i samo nebe,” prohlásil vedoucí výroby Zdeněk Havlíček.  Červnový déšť totiž skrápěl půdu deštěm před oslavou i těsně po ní, pouze na akci samotnou se počasí jako na objednávku umoudřilo.
Závod sídlí v žatecké průmyslové zóně Triangle od roku 2006, jeho původní název byl IPS Alpha Technology Europe, s. r. o. Vyrábí se v něm LCD panely s úhlopříčkou 80 – 94 cm. Na jeho produkci se podílí přibližně 700 zaměstnanců, majoritním vlastníkem je skupina Panasonic.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video