Dobrá zpráva pro nezaměstnané se základním vzděláním. Němci zaměstnají desítky lidí

Pavel Macák 2013-03-14 00:42:00

Louny – Trochu dobrá zpráva pro nezaměstnané se základním vzděláním přišla minulý týden z Úřadu práce v Lounech. Německá firma SINIT, která se usídlí v lounské Elektroporcelánce, bude vyrábět a montovat jističe, požádala úřad práce o nábor zaměstnanců.

„Na tuto práci nebude potřeba žádné specifické vzdělání. Nábor bude probíhat v několika etapách. Od 15. dubna by měli vstoupit do pracovního poměru převážně techničtí pracovníci, jako jsou mistři, administrativa, skladník a od poloviny května bude následovat nástup 16 dělníků do montáže a skladník. Ve stejném počtu budou tyto profese dále nastupovat v polovině července a září. Do konce roku by mělo být v této firmě zaměstnáno zhruba padesát lidí v montáži a dalších deset na jiných pracovních pozicích,“ uvedl ředitel lounského úřadu práce Vratislav Pražák.
Výběr vhodných uchazečů pro nabízené pracovní pozice se uskutečnil 6. března a zúčastnilo se ho 191 žadatelů o práci. V závěru března pak bude pokračovat výběr osobními pohovory.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video