Glosa Veroniky Saláškové: Napíšeme - zařídíme

Veronika Salášková 2011-07-08 00:15:00

V minulých dnech jsem s překvapením zjistila, že moje glosy „hýbou“ nejenom Žatcem, ale i celým státem. Pokud nevěříte, posuďte sami. Možná si ještě vzpomenete na můj úvodník z konce letošního dubna „Chceme hospodu na lavičce?“, kde jsem navrhovala, že by Žatci prospělo, kdyby zde byla zavedena vyhláška, která by na určených veřejných místech zakazovala konzumaci alkoholu. Uplynuly necelé dva měsíce a máme ji – na čtvrtečním jednání ji zastupitelé schválili.

Pak vyšla další glosa „Diskusní klub Kruhák“, na který řada z vás reagovala, a výsledek – město o vyhlášce, která by zapovídala posedávání na místech, jež k tomu nejsou určená, opravdu uvažuje.
Ještě větší fofr s odpovědí na další sloupek ale předvedla Poslanecká sněmovna. Sotva jsme zveřejnili zamyšlení „Fantom osoba blízká“, byla již druhého dne briskně schválena novela silničního zákona, jež stanovila, že za vozidlo je zodpovědný jeho provozovatel – čili osobě blízké zvoní umíráček. Roky dohadů, stále to nešlo a najednou… Samozřejmě jsme všichni v redakci rádi, že i poslanci v Praze čtou náš server a neprodleně na námi přednesený problém reagují.
Doufám, že to bude takto fungovat i nadále. Proto pokud máte nějaký problém tohoto typu, který vás trápí a chcete ho rychle vyřešit, tak nám ho předejte. Uvidíme, co se s tím bude dát dělat.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video