Lékaři se budou muset stěhovat

Pavel Macák 2013-04-18 00:34:00

Postoloprty – Dodavatel výsadby jasanové aleje v dolní části obce Března je již znám. Rada města Postoloprty vybrala firmu OK Garden z Prahy, která zde tuto alej obnoví za pětapadesát tisíc korun.

„Tato zahradnická firma byla vybrána ze čtyř, které se do výběrového řízení přihlásily a výsadba stromů s kořenovým balem by měla být provedena ještě v těchto jarních měsících,“ upřesnil starosta Václav Ibl.
Radní byli na svém jednání též informováni o postupu signatářů výzvy o zachování rychlostní silnice R7 jako silnice dálničního typu.
Na jednání se rovněž projednávala příprava rekonstrukce zdravotního střediska. „S lékaři, kteří zde mají své ordinace, již bylo jednáno a byli seznámeni se závažností rekonstrukce. Současně dali požadavek na náhradní prostory, které budou k zajištění zdravotnických služeb potřebovat, protože se budou muset na čas vystěhovat. Letos by měla být připravena projektová dokumentace a v příštím roce bychom na základě výběrového řízení na dodavatele požádali o dotaci. Samotná rekonstrukce by měla proběhnout v roce 2015. Již jsem předběžně jednal na Úřadu vlády, kde nám bylo sděleno, že dotaci bychom mohli získat z programu Rozvoje mobility pro všechny, který je vyhlášen až do roku 2015,“dodal starosta.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video