Další cyklostezka už je na papíře

Pavel Macák 2013-04-21 00:22:00

Raná – Starosta obce Raná Jaroslav Veselý by rád v nejbližší době inicioval schůzku starostů okolních obcí, na kterou by chtěl pozvat i vedení města Loun, aby se tato sídla společně sjednotila na výstavbě cyklostezky, která by vedla z Loun mimo hlavní silnici I/28 ve směru na Ranou a dále přes okolní vesnice a napojila se na cyklistické stezky Mostecka.

„Údajně se již takový projekt zpracovává na katedře Českého vysokého učení technického v Praze, který dohadovalo vedení města Loun. Bylo by jen dobře, kdyby se k jeho přípravě přihlásily i další obce a případně by jejich představitelé řekli, jak se budou podílet. Bylo by to jen a jen ve prospěch zvýšení cestovního ruchu. Také bychom se měli společně dohodnout, jak a čím by se daly vylepšit Slavnosti stepí, které se budou u nás konat 18. května,“ řekl Veselý.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video