Úvod   /   Zprávy   /   Starosta vyvracel fámy

Starosta vyvracel fámy

Jan Vnouček 2013-04-27 00:34:00

Podbořany – Bývalou ubytovnu na Barborce neprodáváme a na místě autobusového nádraží se supermarket stavět nebude! To ve snaze vyvrátit šířící se fámy prohlásil podbořanský starosta Radek Reindl na posledním jednání městského zastupitelstva.

Podle něj se město Podbořany nechystá zbavovat objektu bývalé problematické ubytovny ani autobusového nádraží. Naopak budovu na Barborce by rádo časem přebudovalo na dům s bytovými jednotkami. V souvislosti se současným dostatkem finančních prostředků na investiční akce nechá vypracovat projekt na jeho přestavbu.
Radnice má podle něj zájem také na existenci autobusového nádraží ve městě. Fámy o jeho zániku souvisejí s tím, že jeden z významných autobusových dopravců pravděpodobně plánuje vypravovat své spoje v Podbořanech z areálu bývalého  ACHP.  „Z autobusového nádraží jezdí i jiní autobusoví dopravci. Autobusová doprava Podbořany je pořád jen jedna ze čtyř,“ uváděl Reindl nepodložené zprávy na pravou míru.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video