Šermíři a historická vozidla ve Stekníku

Iveta Drlíková 2013-04-30 12:27:00

Stekník – Státní zámek ve Stekníku u Žatce nemusíte už obdivovat jen zdálky, ale můžete vyrazit na prohlídku  části jeho interiérů, zdejší kaple a zámecké zahrady. Od dubna do října je veřejnosti zámek přístupný ve všední dny od 10 do 16 hodin, o víkendu pak jen během plánovaných kulturních akcí nebo po předchozí domluvě s kastelánkou Janou Zajíčkovou. Kontakt a více informací naleznete na webových stránkách zámku na adrese http://www.stekni.zamek.txt.cz/.

Od 1. května bude veřejnosti přístupná také chodba v jižním křídle, kde budou až do 31. října vystaveny historické a retro kočárky ze sbírky J. Holštajnové. Ve středu prvního května u příležitosti zahájení této výstavy vystoupí na nádvoří od 14 a 15 hodin kroužek historického šermu Herros Postoloprty a od 14 hodin v dolních prostorách zámecké zahrady proběhne sraz vozidel IFA klubu (vstup spodní branou).

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video