Kraj podpoří ekologické kotle

Redakce 2013-05-03 00:04:00

Ústí nad Labem – Zastupitelstvo Ústeckého kraje na svém zasedání 24. dubna zřídilo „Fond životního prostředí Ústeckého kraje“, který bude spravovat finanční prostředky vyčleněné krajem na financování Společného programu na podporu výměny kotlů v Ústeckém kraji.

Společný program připravují Ústecký kraj a Ministerstvo životního prostředí. Předmětem programu bude podpora výměny stávajících ručně plněných kotlů na tuhá paliva za nové nízkoemisní automatické kotle na uhlí, biomasu nebo uhlí a biomasu na území Ústeckého kraje. Žadateli bude po splnění požadovaných podmínek poskytnuta jednorázová investiční dotace ve výši 40 000 Kč. Pro 1. Společnou výzvu schválila Rada Ústeckého kraje svým březnovým usnesením spoluúčast kraje v maximální výši 5 mil. Kč.
Tato výzva bude vyhlášena a společně s formulářem žádosti a zásadami Společného programu zveřejněna na webových stránkách kraje (www.kr-ustecky.cz) a na webových stránkách Státního fondu životního prostředí České republiky (www.sfzp.cz) v průběhu měsíce července letošního roku.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video