Louny se na smetiště neproměnily

Pavel Macák 2013-05-12 00:22:00

Louny – Letošní druhou sběrovou sobotu, která se uskutečnila podle nového scénáře Městského úřadu v Lounech, si vedení města velice pochvaluje. Sběr objemného odpadu a vyřazeného elektrozařízení, konkrétně starého nábytku, koberců, matrací, pneumatik, starých hadrů, papíru, železného odpadu, televizorů, lednic, mrazáků a další se odkládal pouze do přistavených velkoobjemových kontejnerů, kde byli přítomni pracovníci Technické správy města, kteří přebírali přinesený odpad. 

„Jednalo se o desítky tun odpadu, který skončil v šestatřiceti přistavených kontejnerech. Podstatné je, že se v tento den nestalo město jedním velkým smetištěm, ve kterém se přehrabují někteří občané a vybírají z něj různé věci,“ komentoval průběh první sběrové soboty starosta Radovan Šabata.
Následující sběrová sobota je chystány na 1. června, 7. září, 5. října a 2. listopadu a uskuteční se stejným způsobem od 8 do 12 hodin.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video