Lounské vábení už má program

Pavel Macák 2013-06-18 10:02:00

Louny – Program letošního, již desátého Letního lounského vábení je již na světě. Komise rady města, v jejímž čele je Tomáš Chaloupek, na něm pracovala prakticky od ukončení této loňské akce. Letos proběhne vábení v termínu 16. až 18. srpna a nebude kolidovat s Open air festivalem v Panenském Týnci, ani výstavou na lounském výstavišti.

Těšit se již v tuto chvíli můžete na dlouhodobě oblíbenou skupinu Čechomor, nestárnoucí ikonu české populární scény Václava Neckáře, či špičku české crossoverové scény Cocotte minute. Program bude zahájen v pátek 16. srpna v 18 hodin na hlavní hudební scéně na Mírové náměstí bubenickou show skupiny Adrumaline z Holandska a po ní vystoupí The Doors revival a od 22.30 Václav Neckář. Tento večer nebude chybět ani lampionový průvod a ohňostroj.
V sobotu zahájí po poledni program Lounská 13, Staropražští heligonkáři, Big Bend Milana Bitnera a večer Bohouš Josef &  Burma Jones a Čechomor. Hudebně rušno ale bude i na rockové scéně u Vrchlického divadla a na Folk & Country scéna v amfiteátru na Výstavišti. Bohatý bude tento den i doprovodný program s turistickými a sportovními akcemi, včetně divácky oblíbeného závodu dračích lodí a noční oslavy řeky Ohře. Také neděle bude věnována sportovním turnajům, divadelním představením a happeningu místních kapel.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video