Žatecký pivovar připravil vlastní cyklistické dresy

Veronika Salášková 2013-07-18 14:57:00

Žatec – Žatecký pivovar se rozhodl ve spolupráci s dalšími třemi subjekty zhotovit cyklistické dresy. Ty se začaly na prodejnách pivovaru a v e-shopu prodávat od prvního dne letních prázdnin. Cyklisté se v nich už stačili podívat i do zahraničí.

„Dres vznikl z iniciativy Josefa Sucháčka majitele hospod v Tuchořicích, Nečemicích a Liběšicích, který je sám cyklistou. S nápadem na vytvoření dresu přišel na začátku letošního dubna k nám do Žateckého pivovaru. Nápad se nám líbil. Následně se nám podařilo navázat spolupráci na výrobě dresu i s Městem Žatec a Chrámem chmele a piva,“ popisuje Radek Vincík, obchodní ředitel Žateckého pivovaru.
Na vzniku dresu se tak podílely všechny čtyři subjekty, hlavní část nákladů však nese Žatecký pivovar včetně návrhu a realizace dresu. Dres propaguje všechny čtyři subjekty a žatecký chmel.
„Záměrem bylo vytvořit dres pro město Žatce a jeho okolí pro místní cyklisty amatéry i poloprofesionály, aby mohli reprezentovat Žatec a chmel. Řada měst má své vlastní cyklistické dresy – z těch okolních například Louny a Kadaň, tak jsme si řekli, že by ho měl mít i Žatec,“ dodal Radek Vincík.
Dresy jsou v prodeji od 1. července, zájemci si ho mohou zakoupit na všech pěti prodejnách Žateckého pivovaru – na Žižkově náměstí v Žatci, v Drahomyšli, v Postoloprtech u autobusového nádraží, v Lubenci na hlavní třídě a v Třebívlicích. Cena kompletu – trikotu a kalhot je 1690 korun. K dostání je v pánském i dámském provedení v různých velikostech. Dres zhotoven v profesionální kvalitě ze dvou kombinovaných složek materiálů. Vyrobila ho firma Eleven z Jablonce nad Nisou, která má vlastní e-shop, v němž je možné zakoupit nejen dres, ale i různé doplňky v barvách Žatce a stejném designu. Webová adresa, kde lze objednávat je: http://www.eleven-sportswear.cz/…cialni-edice.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video