Rodí se staré dobré Blšany?!

Jan Vnouček 2013-08-15 00:30:00

FK Tatran Kadaň: FK Chmel Blšany 2:7 (1:3) O víkendu začaly fotbalové mistrovské soutěže v Ústeckém kraji. Své první utkání nové sezóny 2013 – 14 sehrály v karjském přeboru i Blšany.

V kádru opět s několika novými tvářemi. Vedle navrátivšího se Tomáše Pilaře a Petra Nového, Michala Macka, Horsta Siegla, Patrika Lancze a Martina Faráře, kteří v kádru figurovali už loni, nastoupil v brance Přemysl Lipš, v obraně Zdeněk Rollinger a Lukáš Husák, všichni z teplické juniorky, v obraně Dominik Ferstel z Ústí nad Labem a v útoku Lukáš Prückner, mladý teplický hráč naposledy působící v Karlových Varech.  A právě on svým hattrickem (góly v 19., 33. a 87. minutě) zápas rozhodl. Se dvěma brankami se k němu přidal tvůrce hry Macek (42. a 51.) a nebylo co řešit. Domácího brankáře překonali i Pilař (52.) a Farář (73.). Jak se zdá, Blšany by letos na podzim mohly být silnější než loni na jaře.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video