Veteráni si dali dostaveníčko v Podbořanech

Jan Vnouček 2013-08-27 10:15:00

Podbořany – A jede se! Milovníci a majitelé historických motocyklů a automobilů se v sobotu sjeli do Podbořan, aby společně absolvovali „Zámecký okruh“. Na letní prezentační projížďku po zámcích v Krásném Dvoře, Maštově, Valči a Chyši se nakonec vydalo jedenáct motorek a skútrů od Stadionu přes nejrůznější Jawy a Čezetu až po Yamahu. Kolonu uzavíraly fešné kabriolety, jako např. Fiat 1800 či Triumph, a další auta na veteránských značkách. Nejmladší účastnicí byla na vypůjčeném Pionýru 20 vroutecká 22letá motorkářka Jitka Ptáčková. Snímky ze srazu zde.

Akci zorganizoval Veterán klub Podbořany. Ten sdružuje 22 členů od Kadaně až po Louny a podle jeho předsedy Reného Hubky pořádá každý měsíc nějakou zajímavou klubovou akci. Kromě podobných projížděk a účastí na veteránských srazech jezdí jeho členové i na exkurze a zájezdy, např. do továrny Škoda v Mladé Boleslavi nebo třeba do Národního technického muzea.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video