Placírka otevřela nové hřiště

Veronika Salášková 2013-09-06 00:54:00

Holedeč – Hřiště po rekonstrukci slavnostně otevřel v sobotu 24. srpna turnaj v nohejbale s názvem Holedečská placírka. Zúčastnilo se ho celkem sedm družstev. V Holedeči se nohejbal dříve hodně hrál, soutěž tak na tuto tradici navázala.

Družstva si to v turnaji rozdala každý s každým, hrály na dva sety a za každý vítězný set získal tým bod. V soutěži pak zvítězilo mužstvo s nejvyšším počtem bodů. Pro vítěze byly připraveny fotbalové míče a diplomy. Rekonstrukce hřiště byla dokončena pouhý den před turnajem. Původně volejbalové hřiště se opravy dočkalo po letech. Hřiště bylo po roce 2004 po-ničeno stromy, které spadly během vichřice. Volejbalové hřiště dostalo namísto původní antuky nový povrch – modrozelený umělý trávník. Kromě hraní volejbalu se na něm bude hrát už zmíněný nohejbalu, dále pak basketbal, tenis a malá kopaná. Obec na rekonstrukci získala dotaci z Ústeckého kraje ve výši 200 tisíc korun, sama se na akci podílí sumou zbývající do celkové částky 580 tisíc korun.
Vedle hřiště by do budoucna mohly vyrůst další sportovní prvky. „Uvažujeme, že by se zde okolo hřiště mohla zřídit in-line dráha, která by samozřejmě sloužila i k běhání. Také bychom vedle hřiště rádi zřídili dětský koutek,“nastínil plány s touto lokalitou starosta Pavel Adamec.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video