Hvězdy z Ulice hrály v Touchovicích fotbal

Redakce 2013-09-11 00:21:00

Touchovice – Poslední prázdninová sobota byla na letním cvičišti ve znamení malé kopané. Touchovický Cotel Cup počítá již čtvrtý ročník a v žádném z nich zatím nevyšli domácí na prázdno. Letošní rok je však nezastihl v nejlepší formě a stále se zvyšující úroveň soupeřů odsunula domácí na 7. místo. Více snímků z turnaje zde.

Hrálo se tradičně ve dvou skupinách, a to „vesnické“, ve které se utkala družstva Hřivic, Lidic, Opočna a Touchovic. Ve druhé skupině "firemní " bojovala družstva Herkul, Phoenix Zeppelin, Patok a Šilhánek a syn.
O slavnostní výkop se postarali starostové Hřivic a Opočna společně s místostarostou Lidic. V utkání o třetí místo zvítězilo družstvo Phoenix Zeppelin nad Hřivicemi 1:0 a odváží si bronzové medaile. Ve finále porazil tým Lidic v krásném utkání firmu Šilhánek a syn 2:0 a stal se vítězem turnaje.
Touchovický Cotel Cup není jen setkání fotbalistů, ale je pamatováno i na děti, které si mohly zasoutěžit o zajímavé ceny a vyřádit se na skákacím hradě, skluzavce nebo dětském hřišti.
Po zakončení turnaje pokračoval pestrý program zápasem dámského Arabela týmu ve složení Klára Kolomazníková, Aneta Krejčíková, Markéta Tanner a Šárka Ullrichová doplněného místními fotbalistkami proti výběru místních dívek. Zápas skončil „nečekanou“ remízou, se kterou byla dámská družstva spokojena. Po zápase následovaly rozhovory a Klára Kolomazníková zazpívala několik písniček.
Nakonec bylo pamatováno i na rockery, které přijela potěšit skupina Dio tribute. Kdo si chtěl zavzpomínat na tvorbu Ronnie James Dia, byl nadšen, protože skupina byla výborná a zahrála všechny nejznámější „pecky“.
Nezbývá než se těšit na příští 5. ročník a poděkovat všem pořadatelům a sponzorům. Děkujeme komentátorovi Pavlu Petrovi za vtipné a fundované průvodní slovo, DJ Tonymu za tradičně perfektní zvuk a Ivanu Vokurkovi za spravedlivý výklad fotbalových pravidel.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video