Zbytečné pozdvižení v Blatně

Jan Vnouček 2013-09-26 05:23:00

Blatno – Zbytečný výjezd rychlé záchranné služby a několika policejních aut. To byl výsledek malicherného incidentu, při němž měl domácí fanoušek údajně napadnout asistenta rozhodčího, který se stal minulou neděli na fotbalovém hřišti TJ Blatno. 

Soudní svědci se shodují, že zbytečná byla jak údajná inzultace laického pomezního rozhodčího z Kozlů (měl být udeřen berlou do zad), tak jeho teatrální reakce a následné zavolání záchranářů i policie. Vždyť každý výjezd policie stojí peníze a záchranáři mohli být potřeba jinde, u mnohem urgentnějšího případu. Navíc domácí klub od fotbalového svazu vyfasoval tučnou pokutu (o trestu více na sportovní straně).
„Na základě nepřesného oznámení, že během utkání došlo k hromadné rvačce, jsme na místo vyjeli ve větším počtu. Na místě byl ovšem zjištěn pouze jediný incident,“ informoval Jaroslav Svoboda, zástupce velitelky Obvodního oddělení Policie ČR v Podbořanech. „Šetříme fyzické napadení osoby, která měla působit jako postranní rozhodčí, během utkání Blatno : Kozly. Věc je kvalifikována jako přestupek proti občanskému soužití a zatím není uzavřena,“ dodal.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video