Školka a škola otevřely dveře

Pavel Macák 2013-10-01 10:10:00

Cítoliby – Zájem ze strany občanů Cítolib o prohlídku základní, ale hlavně nově opravené mateřské školy, byl při dnu otevřených dveří minulé úterý poměrně velký. Městys během prázdnin totiž zajistil nejen zateplení objektu celé mateřinky, ale také některé stavební úpravy, vymalování, položení nových podlahových krytin a nákup nového nábytku pro předškoláky. Více snímků zde.

„Nebyla to rozhodně malá investice, ale školka je úplně jako nová a všichni, kteří se sem přišli podívat, byli nadšeni. Je jen škoda, že zatím co mateřská škola je plná, následně do první třídy základní školy, která je také dobře vybavena, přechází velmi málo dětí,“ uvedla ředitelka Základní a mateřské školy Jana Vurbsová. V současnosti dochází do školky celkem třiašedesát dětí, které jsou rozděleny do tří tříd. „Každou třídu jsme pojmenovali jinak. Ta s nejmenšími je pro Berušky, větší jsou Motýlci a předškoláci jsou Včeličky. Moc se jim jejich nové prostředí líbí. Nově zde máme také počítačovou učebnu a nyní ještě na zahradě vyrůstá pod rukama zaměstnanců místní firmy Malínek letní dřevěná učebna,“ pochvalovala výsledek rekonstrukce vedoucí učitelka Lenka Bušková.
Na snímku je vedoucí učitelka Lenka Bušková při ukládání dětí k odpolednímu odpočinku.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video