Úvod   /   Zprávy   /   Kazisvět proti lásce

Kazisvět proti lásce

Jan Vnouček 2013-10-04 00:43:00

Podbořany – Kdo nepřeje lásce v Podbořanech? Minulý týden jsme informovali o hezké akci Volnočasového rodinného centra Duhový svět. Jeho členky se nechaly inspirovat západoevropským zvykem a vyzvaly milenecké a přátelské páry, ale i rodiny s dětmi z Podbořanska, aby si přišly uzamknout na lávku mezi Podbořany a Hlubany visací zámečky. Ty mají symbolizovat, že jim láskyplný vztah vydrží navždy.

Na inspirující výzvu reagovalo minulou sobotu 14 zamilovaných i kamarádských párů.  Bohužel neznámý kazisvět se rozhodl jim radost zkazit. Podle předsedkyně centra Zuzany Jiranové ještě z neděle na pondělí strhl ceduli, která oznamovala přejmenování lávky na „Most lásky“. A z pondělí na úterý poškodil i pletivo plůtku, několik zámků odstranil a některé poničil. „Jsme z toho smutné. Nevíme, komu to může vadit,“ komentovala to zklamaně. Přesto doufá, že to další zamilované od přidání svého zámečku neodradí.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video