Sobotní nářez v podbořanském kulturáku

Redakce 2013-10-17 01:45:00

Nevšední hudební zážitek slibuje koncert dvou kapel, jejíž členové mají úzký vztah k našemu regionu. V sobotu 19. října od 18 hodin v kulturním domě Pegas Podbořany „nahodí motory“ a své skladby dá symphonic metalová kapela White light (na snímku) s lídrem bubeníkem Václavem Krejčíkem a skvělou zpěvačkou – sopranistkou Alien a dále hard rockoví Full Time, které vede baskytarista Vlasta Kouba.

Jako hosty si pozvali uznávaného bubeníka Dalibora Mráze a Patricka Ulmana, několikanásobného ho mistra ČR a mistra Evropy v electric boogie. „Nenechte si ujít mimořádnou příležitost setkání se špičkami svého oboru, s talenty ze svého města a okolí i s jejich zajímavou a originální vlastní hudební tvorbou. Přijďte fandit, tleskat, hvízdat, přijďte si prostě užít svobodně sobotní večer do KD Pegas na podbořanském náměstí, kde kromě skvělého „nářezu“ na pódiu se bude v předsálí čepovat pivko, nalévat víno a další dobroty, ale k mání budou také trička a placky s logy, plakáty a další překvapení. Vstupné je pouze 70 korun,“ zvou pořadatelé.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video