Čarodějnický sněm demonstroval

Jan Vnouček 2013-10-29 11:11:00

Nepomyšl – Bubáky, čarodějnice, strašidýlka a zombíky vyhnalo v sobotu opožděné babí léto ze záhrobních skrýší. Slétli se do Kulturního domu v Nepomyšli, aby se usnesli, jak napravit poměry a přivolat zpátky mlhavo, lezavo a sychravo, zkrátka správné dušičkové počasí. Více snímků za lampionového průvodu zde.

Jako první bylo třeba povolat posily. Proto se hned pustili do dlabání „dýňáků“ a vytváření a malování dalších duchů a podzimních zvířátek. Tmu a nevlídno zkoušeli přivolat také rituálními tanečky. Účastníkům postupně zatančili talentovaní  Pandíci z Nepomyšle a ukázku cvičení s kočárky předvedly i černokněžnice z Rodinného centra Duhový svět. Hřející sluníčko ale stále nezapadalo, proto se netrpělivá nadpřirozená havěť pustila alespoň do řady bohatě honorovaných soutěží a diskotékového reje. A když došly odměny a vládu nad zemí přebírala noc, tak přízračný zástup vyrazil do ulic s rozsvícenými lampióny demonstrovat za pořádné pracovní podmínky strašidel. Protože v tomhle polojasnu se opravdu nedalo nikoho vylekat!
Strašidelné dovádění organizoval Přírodovědný zájmový kroužek Pandíci, který si přizval na pomoc Voločasové rodinné centrum Duhový svět. „Děkujeme obci a sponzorům za podporu,“ přiznala Irena Čížková z Pandíků, kdo vykouzlil dárky pro děti.
Za lepší pracovní podmínky! Lampiónového průvodu v Nepomyšli se zúčastnil i čarodějnický dorost. Na snímku Gábina Schrötterová s kamarádkou.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video