Zloděje chytli kolemjdoucí

Veronika Salášková 2013-11-07 01:40:00

Žatec – Úlohu strážců zákona převzali náhodní chodci, kteří chytli dvojici zlodějů vykrádajících výlohu. Následně je předali do rukou policistů.

Před více jak týdnem, v neděli nad ránem, zadrželi kolemjdoucí na třídě Obránců míru v Žatci podnapilého mladíka, který rukou rozbil skleněnou výplň výlohy a začal krást vystavenou bižuterii. Zboží pak podával svému komplici, který s ním byl na místě. Všímaví svědci oba mladé muže, zjevně pod vlivem alkoholu, zadrželi a přivolali policii. „Vzhledem k jejich stavu byli oba aktéři umístěni do cely předběžného zadržení a po propuštění dále předvoláni k provedení potřebných úkonů,” sdělila mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová. Policisté sdělili v minulých dnech 21letému mladíkovi ze Žatecka, který rozbil výlohu a chtěl ukrást šperky, vše v hodnotě jedenáct tisíc korun, podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video