Šipkovaná pro Krásný Dvůr

Jan Vnouček 2013-11-21 01:57:00

Očihov – Pozici sportovně nejvšestrannější obce Podbořanska v sobotu potvrdil Krásný Dvůr.  Na šipkovém turnaji, který se v Očihově protáhl do pozdních nočních hodin, jeho družstvo triumfovalo před Kryrami a Blšany. Je to již čtvrté krásnodvorské vítězství z pěti dosud proběhlých turnajů Svazku obcí Podbořanska. Více snímků zde.

Jejich výhra je o to cennější, že do očihovského kulturního domu se poprvé sjeli zástupci ze všech jedenácti měst a vesnic našeho regionu. O pohár pro nejlepší šipkaře se zasloužili Martin Kadlec, Petra Danišinová, Milan Danišin, Martin Kalaš, Václav Ježek a starosta František Kuna. Až pod stupněmi vítězů skončili Podbořany, Podbořanský Rohozec, domácí Očihov,  Lubenec, Vroutek, Blatno, Nepomyšl a Petrohrad. Program vydařeného dne zakončila country zábava s Pavoukem.
„Vzhledem k počtu lidí to sice bylo náročnější na organizaci, ale myslím, že se u nás všem líbilo. Chci také poděkovat panu Vladimíru Tomovovi ze Soběchleb, který se obětavě ujal role rozhodčího,“ shrnula očihovská starostka Jana Kronďáková, která akci společně s tajemnicí mikroregionu Libuší Moravčíkovou pořadatelsky zajišťovala.
Po kryrském nohejbale, blšanském bowlingu, lubeneckém stolním tenise, krásnodvorském golfu a očihovských šipkách příští rok následuje kuželkářské klání v Podbořanech a volejbalový turnaj v Blatně. Cílem sportovních setkání, které se účastní jen neregistrovaní hráči, je zvýšit a utužit spolupráci mezi obcemi Podbořanska.
Nejkrásnější tým aneb „ženstvo“ složené ze samých křehkých květinek postavilo do šipkového turnaje město Vroutek. Na snímku míří na terč Lenka Cardová.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video