Úvod   /   Kultura   /   Vydařená premiéra

Vydařená premiéra

Jan Vnouček 2013-12-17 10:35:00

Lubenec – První ročník Vánočních trhů v Lubenci se setkal s příznivým ohlasem. Vedení obce v nich proto chce pokračovat i příští rok, uvažuje však o změnách k lepšímu. Více snímků zde.

Návštěvníci si mohli v sobotu na malém lubeneckém náměstíčku nakoupit vánoční zboží, potraviny a občerstvení zhruba u deseti prodejních stánků. Během odpoledne zde vystoupily s písněmi a koledami žáci ze ZUŠ a místní základní a mateřské školy.  „Je to hezká akce. Líbí se nám tu. Nakoupili jsme si pěkné věci, dětské výrobky a hlavně si dali něco teplého do žaludku,“ smála se pozitivně naladěná Hana Kroupová z Lubence.
Spokojen byl i starosta Bohumil Peterka, přesto hned uvažoval o budoucím vylepšení akce. „Myslím, že se to povedlo, i když pár nedostatků by se našlo. Příští rok by to asi chtělo spojit s rozsvícením stromečku a kvůli atmosféře posunout spíše do pozdějších hodin. Možná by se dalo do organizace zapojit více místních lidí a rozšířit kulturní program,“ rozmýšlel.
Svůj stánek měla na Vánočních trzích v Lubenci i místní základní škola, která za symbolické částky prodávala vánoční dekorace výrobené v rámci školní pracovní činnosti, kroužku Šikovné ruce a školní družiny. Své výtvory škole darovalo i dobrovolné sdružení žen Babinec.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video