Hrdina "machroval" na výlohy a zaparkovaná auta

Jarka Cibulková 2014-01-24 08:42:00

Louny – V alkoholovém opojení řádil v Pražské ulici a blízkém okolí v Lounech 18letý mladík z jedné obce na Lounsku. Z úterý na středu procházel společně s kamarády nočním městem a nenapadlo ho nic jiného, než ničit majetek druhých.

Možná zde sehrál svou vinu i alkohol, možná chtěl ze sebe udělat hrdinu před partou kamarádů. Jisté je jen to, že nakonec skončil na policejní služebně a na krku má podezření z trestného činu. Nejprve však strávil noc v cele předběžného zadržení, neboť byl pod vlivem alkoholu. Následující den mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu poškození cizí věci. Na Mírovém náměstí rozbil výlohu u prodejny Baťa a v Pražské ulici výkladní skříň obchodu Tesa. Dále poškodil u tří zaparkovaných automobilů zpětná zrcátka. Svým jednáním tak způsobil škodu za celkem 41 438 Kč. Po provedených úkonech propustili policisté mladíka na svobodu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video