Tyrana dohonila spravedlnost

Jan Vnouček 2014-02-11 09:29:00

Podbořansko – Před vlastní dcerou týral manželku, až skončila v nemocnici. Surovce z Podbořanska nyní policie posadila do vazby a obvinila ho z trestného činu týrání osoby žijicí ve společném obydlí. Hrozí mu dva až osm let vězení.

„Koncem minulého týdne policisté zadrželi a obvinili 36letého muže z Podbořanska, který dlouhodobě týral svoji, o dva roky mladší manželku. Několik let nazpátek ji ve společném bydlišti fyzicky napadal, zamykal a zabavoval SIM kartu, aby si nemohla přivolat pomoc. Jeho útok vůči poškozené se zejména v poslední době stupňoval. Bezdůvodně bezbrannou ženu mlátil dřevěnou násadou, vyhrožoval, že ji zabije, a když ji povalil na zem a klekl si na ni, ohrožoval ji kuchyňským nožem. Svého jednání zanechal až poté, kdy jejich nezletilá dcera, která jeho útoku přihlížela, začala plakat. Poté z bytu odešel. Poškozená utrpěla zranění v oblasti obličeje, zápěstí pravé ruky, levé dolní končetiny a zad a byla ošetřena v nemocnici,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.
Policisté útočníka v pátek zadrželi a zahájili ve věci zahájili úkony trestního řízení. V neděli již obviněný putoval za mříže. Na soud si počká ve vazbě.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video