Kraj se rozhodl opravit silnice. Pomůže to regionu i městu

Pavel Macák 2014-02-13 00:11:00

Postoloprty – Vedení města Postoloprty přijalo s velkou radostí skutečnost, že Ústecký kraj v minulých dnech vyhlásil výběrové řízení na opravu silnice Žatec – Postoloprty – Raná, která by měla proběhnout ve dvou etapách letos a v příštím roce. 

„Oprava silnice, která prochází městem, je pro nás vítanou skutečností, protože na ni budeme navazovat i rekonstrukcí chodníků, zeleně a parkovacích ploch podél náměstí a v Alšově ulici. Podstatné také bude, že mají být současně opraveny i oboustranné příjezdové silnice do Levonic a v úseku Lišany – Postoloprty bude odvodněním zabráněno sesuvům půdy a vozovky,“ uvedl starosta města Václav Ibl.

V minulých dnech rovněž proběhlo jednání s vedením Severočeské vodárenské společnosti, na kterém bylo dohodnuto, že společnost zajistí výměnu kanalizace nejen na náměstí, ale v roce 2015 bude tato výměna probíhat Masarykovou ulicí až k železničnímu přejezdu u nádraží.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video