Lounský Kaufland řešili až na radnici

Pavel Macák 2014-02-21 00:37:00

Louny – Řešení problematiky neustále se zvyšujícího počtu krádeží v lounském Kauflandu bylo minulý týden tématem schůzky starosty města Radovana Šabaty s generálním ředitelem společnosti Kaufland ČR.

„Fyzické osoby, které se na krádežích podílejí, jsou většinou zadrženy ostrahou objektu. K těmto případům jsou následně voláni strážníci městské policie, kteří řeší případy přímo na místě, nebo je za jejich asistence podezřelá osoba  předvedena na obvodní oddělení PČR v Lounech. Pokuty na místě jsou v mnoha případech udě-lovány blokově a jejich vymáhání je velmi obtížné,” řekl Šabata.
Během hodinové schůzky byly probrány možnosti společného postupu na snížení tohoto počtu krádeží a zástupcem spo-lečnosti bylo přislíbeno zajištění takového bezpečnostního opatření, aby byly tyto případy co nejvíce eliminovány. V nej-bližší době bude do prostoru objektu nainstalováno kamerové zařízení, které bude monitorovat možné protiprávní jed-nání a kamerový systém bude sledovat i prostory parkoviště.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video