Bažantnice má být odpočinkovou zónou

Pavel Macák 2014-04-16 00:39:00

Cítoliby – Novelizaci svého jednacího řádu z důvodu požadavků vyplývajících z nového Občanského zákoníku odsouhlasilo minulý týden zastupitelstvo městysu Cítoliby. Dále byla odsouhlasena výroční správa místní základní školy za rok 2013 a schválena byla spolupráce městysu se společností Atiking ve věci přípravy a podávání žádostí o dotace. 

Jedná se konkrétně o získání dotací na revitalizaci cítolibské Bažantnice, kde by v několika etapách měla vzniknout parková úprava a odpočinková zóna. „Tenhle projekt by podle projektanta měl stát zhruba 24 milionů korun. Dále chceme Státní fond životního prostředí požádat o dotaci na pořízení multifunkční techniky, která bude stát asi tři miliony, pro údržbu veřejných prostranství v obci a v neposlední řadě na zateplení budovy hasičské zbrojnice na Tyršovo náměstí, což bude stát asi 1,5 milionu korun. Na první ze jmenovaných akcí má podat žádost o dotaci Atiking do tří týdnů. Žádosti na další investiční akce budou podávány po vyhlášení dotačního titulu,“ uvedl starosta Petr jindřich.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video