Po dvou letech se do Staňkovic vrací slavnosti chmele

Veronika Salášková 2011-08-06 00:01:00

Staňkovice – Staňkovické Slavnosti chmele, které vždy přibližně o dva týdny předcházely žatecké Dočesné, se letos po dvouleté pauze budou opět konat. „Naposledy jsme Staňkovické Slavnosti chmele pořádali v roce 2008, pak jsme je na dva roky přerušili z důvodu výstavby obytné zóny,“ vysvětlil starosta Jan Bartoň. 

Letošní 18. ročník Slavností proběhne v sobotu 20. srpna a pro obec ho bude pořádat agentura Flamengo, která zabezpečí jak občerstvení pro návštěvníky, tak i celkový kulturní program. Slavnostem bude předcházet fotbalový turnaj fotbalových přípravek, který bude probíhat od 9 do 15 hodin. Od 15 hodin pak už začne program Slavností Dětskou show s indiány skupiny Dance Mission. Od 17 do 19 hodin je vystřídá skupina 3-TOUCH. Milovníci country se mohou těšit na country skupinu Alabama Music, která vystoupí od 20 do 22 hodin.  Dětští návštěvníci se mohou těšit také na zábavu a dovádění na pouťových atrakcích – kolotočích a houpačkách. Vstup je pro všechny zdarma.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video