Fanděte lounským reprezentantkám ve sportovním aerobiku na MČR

Jarka Cibulková 2014-10-01 09:25:00

Lounské závodnice z Juniorského fitness klubu Jitky Hofmannové se intenzivně připravují na Mistrovství České republiky, které se uskuteční 4. – 5. října v Ostravě. Fandit jim můžete i u televizních obrazovek, závod bude přenášet Česká televize.

Lounské svěřenkyně trenérky Jitky Hofmannové mají našlápnuto hned na několik nejcennějších medailí v několika kategoriích. Potvrdily to v kontrolním závodě před MČR, který se konal 20. – 21. září v Semilech, kde byla loňská mistryně ČR Kristýna Zahradníčková (kategorie Single Senior Women) první, juniorské trio ve složení Adéla Citová, Natálie Přibylová a Eliška Martinovská také první a Adéle Citové v kategorii Single Junior Women uteklo zlato o jedinou známku a skončila druhá. Závodnice jsou v plné přípravě, tak jim držte palce, ať jdou nejcennější republikové kovy do Loun! (AB) 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video