Úřady si vymění budovy

Jan Vnouček 2014-10-06 13:52:00

Podbořany – Úřad práce České republiky by měl již brzy převzít budovu bývalého finančního úřadu v Podbořanech. Vyplývá to z vyjádření tiskové mluvčí  Generálního finančního ředitelství. Naplní se tak přání vedení města Podbořany, které se obávalo, že prázdnou a nepotřebnou budovu na Masarykově náměstí koupí spekulanti se sociálním bydlením.

„K dnešnímu dni je stav této věci takový, že mezi Generálním finančním ředitelstvím a Úřadem práce ČR by v nejbližší době mělo dojít k uzavření Zápisu o změně příslušnosti hospodařit s nemovitostmi v Podbořanech č.p. 733 a zrealizování této majetkové dispozice,“ odpověděla Petra Petlachová na náš dotaz.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ale do naší uzávěrky informaci nepotvrdilo. Zatím neuvedlo, v jakém časovém horizontu počítá s rekonstrukcí objektu a zda do něj poté skutečně sestěhuje úředníky podbořanského úřadu práce. Ti v současné době úřadují na dvou adresách v kancelářích pronajatých od města Podbořany.
Finanční úřad v Podbořanech se měl na jaře stěhovat do Žatce. Podbořanská radnice tomu ale zabránila, když  Generálnímu finančnímu ředitelství nabídla za výhodných podmínek prostory v pavilónu svého městského úřadu.
Situaci budeme dále sledovat.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video