Postoloprty čekají na rozhodnutí soudu: Stížnosti zkomplikovaly volbu vedení města

Pavel Macák 2014-11-05 14:37:00

Postoloprty – Dramatická situace v povolebním čase v Postoloprtech, která sebou přinesla nemalé nepříjemnosti a dokonce podání trestního oznámení dosavadním starostou Václavem Iblem na neznámého pachatele, který jeho jménem podal stížnost na průběh voleb ve městě u Krajského soudu v Ústí nad Labem, se snad uklidnila.

„V pondělí jsem se dostavil na krajský soud, kde jsem písemně potvrdil, že jsem žádnou stížnost na průběh voleb nepodával. Soud proto okamžitě vydal rozhodnutí, tímto nebude zabývat, jakoby „stížnost“ nebyla podána. Na této „stížnosti“ byl sice můj podpis, ale šlo o jeho zkopírování pod textem. Mám několik svědků, kteří mohou potvrdit, že jsem v uvedený den, kdy byla tato „stížnost“ podána, byl celou dobu v Postoloprtech. Podle mých informací má ochranka krajského soudu k dispozici videozáznam, který je ochotna poskytnout pouze policejnímu vyšetřovateli. Při podání trestního oznámení jsme také požadoval, aby kauzu řešili policisté z jiného města kvůli možné podjatosti,“ uvedl Ibl. Více se dočtete v dnešním vydání Lounského pressu s datem 5. listopadu.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video