Utkání plné zvratů: Postoloprty nezvládly konec utkání, body putují do Ervěnic

Redakce 2014-11-10 08:26:00

Postoloprty – Velice divoké utkání I.A třídy se odehrálo v sobotu na hřišti Postoloprt, favorizovaní domácí přitom už v 7. minutě vedli 2:0 a zdálo se, že Ervěnice budou plnit roli pouhého sparring partnera. Ve 36. minutě, ale po nařízené penaltě za hosty snížil Král – 2:1. Domácí však ještě před poločasem dokázali odpovědět ve 45. minutě gólem do šatny, který vsítil krásnou střelou z přímého kopu Volkman. 

V druhém poločase už ale opratě zápasu převzali hráči Ervěnic, zdálo se že je to zapříčiněné vyloučením domácího Junka, ale po další červené kartě, tentokrát v podání hostujícího brankáře Schwarze, zůstal obraz hry stejný a Postoloprty dál setrvávaly v obranném bloku. V 70. minutě po chybě obrany skóroval na 3:2 Haviar, poté přišla pro domácí hororová pětiminutovka. V 82. Haviar vyrovnal na 3:3 po dalším neuvěřitelném kiksu v domácí obraně a minutu na to rozhodčí odpískal v pořadí již druhou penaltu pro hosty, kterou opět proměnil Král – 3:4. Stejný hráč v 87. minutě sebral zoufalým domácím obráncům míč při nepovedené rozehrávce a korunoval svůj výkon hattrickem – 3:5.
Sestavy:
FK Postoloprty: Junek P. – Fridrich, Pechát (Ploc), Junek M., Šerák (Zíbrt), Pour, Zícha, Vyskočil, Papežík, Volkman, Kouba Z.
TJ VČSA Ervěnice: Schwarz – Trávníček (Holub V.), Národa, Šístek (Hronek), Mirga, Banovič, Mašl (Špicar), Král (Šroub), Holub T., Ameti (Janda), Haviar.
Branky:
Trávníček vlastní, Pour, Volkman – Král 3, Haviar 2
Žluté karty 2:4, červené karty 1:1, diváků 170

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video