Co bude s Multiprostorem?

Pavel Macák 2011-08-12 00:04:00

Louny – Před měsícem skončil desetiletý pronájem prostoru po bývalé kotelně na Městském úřadu v Lounech, který byl veřejnosti znám pod názvem Multiprostor. V pronájmu jej měli Miroslav a Tomáš Bambuškovi, kteří zde s několika dalšími členy souboru uskutečnili několik zdařilých divadelních sezón. Multiprostor pod radnicí je ovšem již delší dobu mimo provoz, patrně kvůli špatnému technickému stavu. Plošina s výhledem na České středohoří je totiž nedostatečně odizolována a tak voda do sklepního prostoru, kde bylo divadlo, zatéká.

„Město uvažuje o pronájmu a tak do nejbližšího jednání rady města by se mělo dostat rozhodování, co s Multiprostorem dál. Asi nepravděpodobnější variantou bude vypsání podmínek pro výběrové řízení na nájemce. Pokud by se žádný nenašel, není jasné, zda by se prostor opravil či jen zakonzervoval,“ uvedla tajemnice Renáta Čapková.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video