Víkendové tipy: Kam vyrazit za kulturou

Redakce 2015-01-09 13:39:00

Žatecko PÁTEK 9. LEDEN DIGITÁLNÍ KINO ŽATEC (17:30) SEDMÝ SYN 3D. Rytíř John Gregory  byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic. Rodinná fantasy. Hrají: Jeff Bridges, Sam Claflin, Julianne Moore, Alicia Vikander, ad.

(20:00)  BURÁCENÍ. Filmové drama založené na pravdivé události. Celovečerní debut fotografa Adolfa Ziky, který do hlavní mužské role obsadil lídra kapely Krucipὔsk Tomáše Hájíčka. Dál,e hrají: Vica Kerekes, Jana Kolesárová, Martin Stránský, Vladimír Javorský, Chantal Poullain-Polívková, Oldřich Navrátil, ad.
KD MOSKVA ŽATEC
(20:00) MATURITNÍ PLES obchodní  akademie.
SOBOTA 10. LEDEN
DIGITÁLNÍ KINO ŽATEC
(15:00) SNĚHOVÁ KRÁLOVNA 3D. Animovaná pohádka podle klasické předlohy Hanse Christiana Andrsena.
(17:30) SEDMÝ SYN 3D. Rytíř John Gregory  byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic. Rodinná fantasy. Hrají: Jeff Bridges, Sam Claflin, Julianne Moore, Alicia Vikander, ad.
(20:00) FOTOGRAF. V příběhu se vracíme k některým osudovým křižovatkám turbulentního života hlavního hrdiny (Karel Roden), člověka, který je obdařen nejedním výjimečným talentem, živelností a vášní. Snímek je volně inspirovaný nevšedním životem známého fotografa Jana Saudka.
MUZEUM ŽATEC
ZA JEŽÍŠKEM DO AFRIKY ANEB BETLÉMY A JESLIČKY Z ČERNÉHO KONTINENTU. Výstava afrických betlémů ze sbírky manželů Tlustých, která je doplněna o betlémy ze sbírky muzea.  Už jen do 11. ledna.
NEDĚLE 11. LEDEN
DIVADLO ŽATEC
(15:00) O SNĚHURCE.  Divadlo KAPSA uvede pro nejmenší diváky romantický pohádkový muzikál na motivy známé a proslulé pohádky bratří Grimmů.
DIGITÁLNÍ KINO ŽATEC
(20:00) FOTOGRAF. V příběhu se vracíme k některým osudovým křižovatkám turbulentního života hlavního hrdiny (Karel Roden), člověka, který je obdařen nejedním výjimečným talentem, živelností a vášní. Snímek je volně inspirovaný životem a dílem Jana Saudka.
MUZEUM ŽATEC
ZA JEŽÍŠKEM DO AFRIKY ANEB BETLÉMY A JESLIČKY Z ČERNÉHO KONTINENTU. Výstava afrických betlémů ze sbírky manželů Tlustých, která je doplněna o betlémy ze sbírky muzea.
Lounsko
Pátek 9. ledna
Divadlo J. K. Tyla Postoloprty: Jim Cartwright: DVA – Výtečná komedie s velmi překvapivým koncem. Inscenaci uvede Divadlo Zmatkaři Dobronín. Režisérem je známý tvůrce Ladislav Valeš (Rádobydivadlo Klapý), pod jehož vedením vznikla spousta vynikajících představení. Od 19 hod.
Městská knihovna Louny: Začínáme s tabletem. Od 10 do 16 hod.
Kino Domoušice: TŘI BRATŘI – Vojtěch Dyk, Tomáš Klus a Zdeněk Piškula se vydávají do světa na zkušenou, aby si našli nevěsty a rodiče jim mohli předat hospodářství. Nová česká pohádka natočená podle scénáře Zdeňka Svěráka. Od 18 hod.
Sobota 10. ledna
Kino Peruc: MÍSTA – Drama o lásce, ztrátě a pomstě. Dvěma devatenáctiletým klukům je jejich rodiště malé. Od 17.30 hod.
Kostel sv. Bartoloměje Smolnice: Novoroční koncert Missa Brevis – Jiří Pavlica. Od 15 hod.
Neděle 11. ledna
KD Zastávka Louny: Pravidelné odpoledne s Lounskou Třináctkou. Zahájení sezóny 2015. Od 14 hod.
Loutkové divadlo Louny: Sněhurka a sedm trpaslíků – loutková pohádka. Od 14.30 hod.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video