Eva a Vašek vyprodali letní kino

Jan Vnouček 2011-08-21 00:00:00

Kryry – Eva a Vašek jsou jistoty! Po jejich koncertech bývají spokojení nejen návštěvníci, ale i pořadatelé. A tak tomu bylo též po jejich čtvrtečním vystoupení v kryrském letním kině, které se zcela zaplnilo spíše dříve narozenými fanoušky této populární hudební dvojice. Počasí vydrželo, takže se produkce naštěstí nemusela stěhovat do kulturního domu a mohla se odehrát pod širým nebem.

V rámci doplňkového programu byly k vidění mažoretky Perličky, ženský taneční soubor Recesse, a pejsek Keisy Aleny Smolíkové. Každy návštěvník obdržel perníček od pani Kudrnáčové s iniciály E a V. K uspokojivé účasti přispěla také kyvadlová doprava, která zájemce svážela na trase Podbořany, Vroutek, Očihov, Strojetice a Petrohrad.
„Přišlo zhruba 300 lidí, museli jsme dokonce přistavovat lavičky. Lidi si to užili, organizátoři byli v krojích, grilovalo se, točilo pivo. Dopadlo to dobře,“ oddechl si hlavní pořadatel Ivan Kruml, že večer nezkazil déšť. „Chtěli jsme zkusit udělat taky něco pro starší generaci,“ zdůvodnil, proč tentokrát pozval zrovna tyto muzikanty, kteří lámou rekordy v prodejnosti desek. „Chtěli bychom poděkovat městským a obecním úřadům v Kryrech, Podbořanech, Očihově a Petrohradě za přispěvek na dopravu, zvláště pak panu starostovi Brdovi. Náš dík patří  taky našim rodinám a manželkám za trpělivost,“ dodal spolupořadatel Petr Ulke. Eva a Vašek zavítají do Kryr znovu 1. května příštího roku.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video