Vítězem turnaje Postoloprty cup jsou fotbalisté Výškova

Redakce 2015-03-05 07:45:00

V neděli 1. 3. se odehrála poslední utkání turnaje FK Postoloprty cup, pojďme si je jednotlivě přiblížit!

TJ Rozvoj Polerady 3:2 (2:2) TJ Sokol Líšťany
Poslední turnajový den zahájil zápas týmů z Polerad a Líšťan. I přes deštivé počasí se sešlo několik příznivců obou týmů, kteří mohli sledovat již od samotného začátku zajímavé utkání. Na první gól se nemuselo čekat dlouho, hned po úvodní rozehrávce fotbalistů z Líšťan, se z „ničeho“ vyklubala krásná akce hostů a v první minutě se tak skóre změnilo na 0:1. V prvním poločase o zajímavé momenty nebyla nouze, diváci se dočkali dalších tří gólů a do kabin se odcházelo za stavu 2:2.
Druhý poločas jakoby hráči z Líšťan přestali hrát, na poslední a zároveň rozhodující gól zápasu se čekalo až do 75. minuty, kdy se po nepřehledné situaci v pokutovém území líšťanského brankáře domácím povedlo strhnout vedení na svou stranu. Výsledek 3:2 vydržel až do konečného hvizdu rozhodčího, hráči týmu TJ Rozvoj Polerady se tak mohli radovat ze své poslední výhry v turnaji FK Postoloprty cup, díky které v něm obsadili 7. místo. Naopak hráči z Líšťan se propadli až na konečnou 9. pozici.
Rozhodčí: Šebek Václav


TJ Vrbno nad Lesy 0:0 FK Chlumčany
Následující utkání nebylo na góly tak plodné jako utkání předchozí, tedy… plodné nebylo vůbec. V zápase, v němž se utkali hráči týmů TJ Vrbno nad Lesy a FK Chlumčany, mohli vidět diváci mnoho zajímavých momentů, a to na obou stranách. První poločas se odehrával v defenzivnějším duchu, ale i přesto se fotbalistům z obou týmů nepodařilo vsítit gól.
Druhý poločas mohl na diváka působit trochu zmateně, nepřesné přihrávky a střely pánubohu do oken. Ačkoli se vyskytlo pár gólových situací, ani jeden z týmů jich nedokázal nijak využít, a tak se fotbalisté obou mužstev rozešli smírně bezbrankovým výsledkem, který domácímu týmu z Vrbna nad Lesy zajistil umístění na 5. místě a týmu FK Chlumčany místo šesté.
Rozhodčí: Šebek Václav


FK Postoloprty 7:4 (3:3) FK Peruc
Od 15:00 mohli diváci pozorovat utkání, které se svým výsledkem blížilo spíše k jinému sportu. Domácí tým FK Postoloprty „B“ hostil v posledním utkání fotbalový klub Peruc.
Prvního gólu se dočkali ve 14. minutě hosté, kdy se za svůj tým trefil do sítě Michal Košín. Na vyrovnání však hráči Postoloprt nemuseli čekat dlouho, za dalších šest minut se dokázal poprvé v turnaji prosadit Michal Spatzal, který dokázal trefit branku i z ne moc příjemného střeleckého úhlu ve vápně hostů. Obrana domácích často propadávala, což bylo jejich největším problémem, důkazem byl další gól po necelé minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil Michal Košín. Ve 35. minutě se díky trefě Poura z přímého kopu domácí vrátili do hry a vyrovnali skóre na 2:2. Do konce poločasu se za domácí trefil ještě ve 42. minutě Bránický, střelou z vápna, a za hosty pak ve 44. minutě Jakub Mašín. První poločas tak skončil remízou obou týmů 3:3.
Druhý poločas zápasu o třetí místo pokračoval v podobném tempu jako ten první. V 55. minutě se za tým hostů dokázal prosadit Miroslav Nechanický a tým FK Peruc byl tak o krok blíž k vítězství. To by ale nesmělo být hráče zápasu domácích fotbalistů Petra Junka, který svým nasazením a vytrvalostí dokázal hostům do konce utkání nasázet čtyři góly, a sice v 58., 65., 72. a 75. minutě. Díky těmto brankám domácí odskočili hostům a díky celkovému skóre 7:4 si zajistili na svém turnaji slušné třetí místo. Tým FK Peruc se po prohře s domácími Postoloprty umístil na místě čtvrtém.
Rozhodčí: Kopřiva Karel


Tímto zápasem bylo stvrzeno konečné pořadí turnaje, týmy si mezi sebou rozdělily pozice následovně:
1. FK Výškov
2. TJ Sokol Lenešice
3. FK Postoloprty
4. FK Peruc, 5. TJ Vrbno nad Lesy, 6. FK Chlumčany, 7. TJ Rozvoj Polerady, 8. FK Slavoj Žatec C, 9. TJ Sokol Líšťany, 10. TJ Sokol Chožov.


Nejlepším střelcem turnaje se stal hráč týmu FK Peruc Michal Košín s 12 trefami.


Od 17:00 se pak na UMT FK Postoloprty odehrál ještě poslední zápas turnaje mezi týmy TJ Sokol Chožov a FK Slavoj Žatec C.
FK Slavoj Žatec C 6:2 (3:1) TJ Sokol Chožov
20. minuta Provazík Michal    1:0
27. minuta Provazník Michal   2:0
37. minuta Koubek Rudolf      2:1
43. minuta Provazník Michal   3:1
55. minuta Provazník Michal   4:1
62. minuta Stránský Vladimír  4:2
70. minuta Koucký Ondřej      5:2
88. minuta Koucký Ondřej      6:2
Rozhodčí: Kopřiva Karel

 

Autor: Eduard BRÁNICKÝ
Autor: Daniel ZÍBRT

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video