V Postoloprtech ukáže své umění přes 600 mažoretek

Alla Želinská 2015-03-18 11:38:00

Postoloprty – Druhý ročník soutěže v tanci a mažoretkovém sportu O postoloprtský střevíc se koná již tento víkend v tělocvičně základní školy na Draguši v Postoloprtech.

Dvoudenní zajímavé klání uspořádají Dům dětí a mládeže Postoloprty a mažoretky BezeVšeho při DDM. „Do taneční soutěže se přihlásilo 330 soutěžících, kteří se představí v sobotu 21. března od 13 hodin v tělocvičně II. stupně ZŠ na Draguši ve 35 tanečních vystoupeních. Mažoretková – twirlingová soutěž se bude konat v neděli, kdy musíme začít již ráno od 9 hodin, neboť se nám přihlásilo 620 mažoretek. Do Postoloprt si  přijedou zasoutěžit i děvčata, která se několikrát zúčastnila již některých mistrovství Evropy nebo mistrovství světa v mažoretkách a twirlingu a stále se drží v popředí soutěžících tohoto sportu za ČR. Přijedou dívky z blízkých Loun a Žatce, sousedního Mostu, Litvínova, z Roudnice nad Labem, Duchcova, Štětí, z České Lípy, ale i z Teplic, Liberce, Hořic, Mělníka, Kolína, Kutné Hory a z dalších koutů ČR. Samozřejmě nebudou chybět ani pořádající mažoretky BezeVšeho z DDM Postoloprty a Postoloprtské mažoretky. Oproti 1. ročníku soutěže O postoloprtský střevíc se nám celkový počet zvýšil asi o 250 soutěžících,“ spokojeně konstatuje za pořadatele Jaromír Vápeník.

Více informací najdete v tištěném vydání Lounského pressu

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video