Okleští lounské Vábení?

Jarka Cibulková 2015-06-03 12:56:00

Louny – Dvanáctému ročníku Letního lounského vábení chybí peníze od sponzorů. Hlavním důvodem je snížení financí od hlavního mecenáše pivovaru Heineken, který letos pošle pouze třetinu původní částky. Komise pro Letní lounské vábení se proto zabývala rozpočtovou stránkou městských oslav, uvažuje se o změně nedělního programu, aby se ušetřilo. Na Vábení je počítáno s 1,3 milionem korun, 800 tisíc činil dřívější příjem od externistů, město ze své kasy vynaloží 950 tisíc.

Radní také schválili podporu na zajištění programu oslav. Pětasedmdesát tisíc obdrží Vladimír Drápal na rockovou scénu, podpora 65 tisíc míří také do Veslařského klubu Ohře na velmi populární závody dračích lodí, oslava řeky Ohře dostane 70 tisíc, folk a country scéna spolkne 90 tisíc. Nejvyšší částka 150 tisíc korun bude věnována na zajištění pódia na Mírovém náměstí. Vystoupení zpěvačky Vladivojny La Chia přijde městskou kasu na 24 tisíc a skupiny Ježkovy stopy na 18.150 korun.

Více informací najdete v tištěném vydání Lounského pressu

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video