Úvod   /   Zprávy   /   Policie pátrá

Policie pátrá

Redakce 2015-06-23 10:31:00

Žatecko (pčr) Policie pátrá po 44letém Samueli Weedovi, rozený Jaroslav Bartoš, který si v současné době odpykává svůj trest ve věznici v Novém Sedle na Lounsku. Minulý týden v pondělí 15. června odešel z pracoviště v Žatci a již se nevrátil. Nejedná se o nebezpečného pachatele. Trestné činnosti se dopouštěl po celé republice. V okolí místa, kde se ubytoval, po určitou dobu páchal trestnou činnost a pak se bez zaplacení vytratil. Vstupoval i pod smyšlenými jmény. V případě jakékoliv informace k osobě hledaného muže se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Hledaný je vysoký 175 až 185 cm, obézní postavy, hnědé až šedé vlasy, zelené oči. Holením mění vizáž – hladce oholen, knír nebo bradka. Na zádech má vytetovaný symboly Ameriky (socha Svobody, Kapitol a indiána) o velikosti 60×70 cm.

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video