Podezřele levný územní plán

Jan Vnouček 2011-08-29 00:00:00

Krásný Dvůr – Krásný Dvůr zná zhotovitele nového územního plánu. Zastupitelé obce po dlouhém zjišťování referencí nakonec vybrali toho nejlevnějšího. Váhání bylo způsobeno opatrností, protože nabídka vítěze výběrového řízení, je výrazně nižší, než činily předložené částky ostatních projektantů. Firma ARI stavební Praha, návrh územního plánu pro Krásný Dvůr a šest přináležejících obcí vyhotoví pouze za 192 tisíc Kč. Pro případ, že by z nějakého důvodu nedošlo k podpisu smlouvy, odhlasovalo zastupitelstvo náhradníka Vladimíra Charváta z Prahy. Ten skončil na druhém místě s cenou zhruba 360 tisíc Kč. 

„Obvolal jsem všechny reference, a ani jednou jsem se nesetkal s negativním hodnocením. Je ale jasné, že přihlášené firmy nebudou uvádět zákazníky, kteří s nimi nebyli spokojení. Proto jsme nakonec vybrali nejnižší nabídku. Také proto, že nás několikrát ujistili, že to za tu cenu opravdu zvládnou udělat,“ tvrdí František Kuna, krásnodvorský starosta. Výběrového řízení na návrh ÚP Krásného Dvora se zúčastnilo celkem 6 zájemců. Zastupitelé při jejich volbě mohli ze 70 procent přihlížet k ceně a z 30 procent k doporučení.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video