Pospolifest už tuhle sobotu: Česká world music v podání Kočičkové, Nohavici a Kujoonů

Iveta Drlíková 2015-08-20 14:58:00

Žatec – Desítky muzikantů zaplní tento víkend podium zahradní restaurace Pod Kaštanem. Venkovní prostor vedle Lidového domu bude totiž v sobotu 22. srpna v letošním roce již podruhé hostit Pospolifest, obnovenou žateckou hudební sešlost. Její komornější verzi zažili diváci už v červnu, kdy jim zahrála domácí kapela Stolní společnost a herec i muzikant Oldřich Kaiser s písničkářkou Dášou Vokatou.

Srpnový Pospolifest se naplno rozjede v 15 hodin. Publiku se postupně představí pětice originálních účinkujících, které na jiných festivalech běžně nepotkáte. Pořadatelé návštěvníkům nabídnou hudební všehochuť, lidové vstupné i příjemné venkovní posezení. „Zapomeňte na škatulky, překonejte lenost i nechuť poznávat nové věci a přijďte se s našimi hosty pobavit. Tentokrát to bude hodně taneční. Do programu jsme zařadili hip-hop, reggae, techno, ale i „současnou českou world music“ v podání Ester Kočičkové a Kujoonů. Zajímavým „úletem“ bude určitě i vystoupení hudebního performera Davida Doubka alias Ventolína,“ vzkazují pořadatelé ze sdružení Funkey Monkey.
Příchozím bude areál přístupný již od 14 hodin. Do 15.00 je vstupné 100 korun, jinak se vybírá 150 Kč. Za výhodnější cenu jsou vstupenky k dostání také v předprodeji, a to u nás v redakci, nebo přímo Pod Kaštanem. Na srpnovém Pospolifestu vystoupí – Roca (hip-hop), Undead Army (jungle/DnB set), Jahtec Jammin´Job (reggae), Ester Kočičkovou a Kujooni, Ventolín (acid-techno).

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video