Chlapec vyskočil z okna školy, ve vážném stavu byl převezen do nemocnice

Redakce 2015-08-28 17:45:00

Černčice, Nepomyšl (red) Dvě nešťastné události zasáhly tento týden lounský okres. Obě se týkají mladých chlapců. V úterý zemřel v ústecké nemocnici sedmitelý chlapec z Nepomyšle, který byl nalezen v kritickém stavu ve vaně, dnes byl do stejného zařízení s vážnými zraněními dovezen čtrnáctiletý hoch, který vyskočil z okna budovy základní školy v Černčicích u Loun.

K dnešní tragické události došlo v dopoledních hodinách, kdy chlapec údajně neuspěl z reparátu z matematiky a nemohl se smířit s tím, že bude opakovat ročník. Vrtulník ho ve vážném stavu odvezl do ústecké nemocnice. Okolnostmi tragédie už se zabývá policie. „Mohu potvrdit, že policie v Lounech vyšetřuje pád čtrnáctiletého chlapce z okna druhého patra v budově základní školy,“ uvedla k události policejní mluvčí Marie Pivková.
Od středečního večera krajští policisté šetří také případ úmrtí sedmiletého chlapce z Nepomyšle. Policisté mají podezření, že šlo o ublížení na zdraví. Sedmiletý chlapec zemřel ve středu pozdě večer po úrazu ve vaně, v plicích a žaludku měl vodu. Hoch byl nalezen ve vaně v bezvědomí, měl mít tržnou ránu na hlavě a údajné stopy násilí na těle. Policisté nyní čekají na výsledky soudní pitvy.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video