Krásnodvorský koncert pozdního léta, již v sobotu 26. září

Lucie Steklá 2015-09-24 10:41:00

Krásný Dvůr (lus) II. Krásnodvorský koncert pozdního léta se tento víkend koná na Státním zámku Krásný Dvůr . Saxofonové a klarinetové kvarteto HARMONY QUARTET hudebníků Svč.filharmonie zahraje skladby klasické hudby, ale také irské a židovské melodie a skladby swingové od G.Gershwina, D.Ellingtona, Gl.Millera, H.Manciniho, S.Becheta, L.Cohena a Jar.Ježka jako jsou slavné melodie Moon River, In The Mood, Tiger Rag, Mood Indigo, Petite Fleur, Tři strážníci a mnohé další.

Koncert je s krátkou přestávkou na občerstvení a pro společenská setkání. Zazní skladby klasické hudby, ale také irské melodie a skladby swingové. Hudebníci z Teplic, vesměs členové Svč. filharmonie Teplice a Svč. divadla Ústí n. L., zahrají spoustu známých skladeb, oblíbených melodií a přijedou svým posluchačům předat dobrou náladu, úsměvy a pohodu.

Krásnodvorský koncert pozdního léta v podání saxofonového a klarinetového kvarteta HARMONY QUARTET začíná v sobotu 26. září od 19 h ve Velkém sále zámku.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video