Radnice přijímá žádosti o příspěvek na památky

Alla Želinská 2016-02-25 09:30:00

Podbořany – Městský úřad v Podbořanech přijímá žádosti o finanční příspěvek na rok 2016 z dotačního programu na podporu obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností. Program byl ministerstvem založen v roce 2008 a je určen hlavně na obnovu méně významných, přesto ale cenných nestátních památek.

Podbořany mají přiděleny 840 tisíc korun.  Žádat o příspěvek mohou spolky, farnosti, další neziskové organizace. „Odbor investic a památkové péče na základě Zásad dotačního programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností přijímá žádosti o finanční příspěvek na rok 2016 z uvedeného programu. Celková výše kvóty pro správní obvod obce s rozšířenou působností Podbořany je 840 tisíc korun. Vlastníci kulturních památek jsou tímto vyzváni k podávání žádostí,“ uvedl vedoucí odboru Milan Ohanka.
Žádost o poskytnutí příspěvku včetně všech příloh musí být doručena na radnici v zalepené obálce označené textem Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností na rok 2016 s dodatkovým textem Neotvírat!, a to nejpozději do 29. února 16.30 hodin, kdy daný den končí úřední hodiny městského úřadu.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video