Vandrovali městem a bavili se

Redakce 2011-09-16 00:00:00

Podbořany – Sobota 3. září se nesla ve znamení žatecké Dočesné, přesto i další akce nezůstaly bez povšimnutí.  V Podbořanech ráno v 8:30 začínal před Kulturním domem turistický pochod a ne ledajaký.  Už 4. ročník turistického pochodu Pěšky městem Podbořany. Od startu až do cíle plný úkolů, zábavy a mlsání. Trasa dlouhá 4 km dávala sice některým malým pochodníčkům zabrat, ale mít Vandrovníček plný obrázků, to si nenechal žádný z nich ujít. Šlo se jinak než v předchozích ročnících. Kdo však došel až ke gotické tvrzi, věděl, že je v cíli pochodu.

Ve Vandrovníčku měl 6 razítek z kontrolních stanovišť.  Teď splnit poslední úkol a bude úspěch dokonalý. Ti menší na obrázcích poznávali večerníčky, ti starší zase na fotografiích město Podbořany. Musím podotknout, že odměněni byli také ti, co nebyli zcela úspěšní. Snaha se přece také cení. Potěšil nejen zájem dětí, ale také dospělých. Ti uvítali možnost prohlídky tvrze, která není běžně otevřená. Rovněž pro dospěláky byla připravena odměna v podobě pamětní listiny a navíc měli možnost za drobný peníz koupit si špekáček a opéci jej. Sluníčko celý den nad námi drželo svůj sluneční závoj, takže žádná dešťová kapka, žádná bouřka, prostě pohodička a tak tedy za rok opět na startu!

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video