Posilovna v plavecké hale zůstane i po její modernizaci

Lucie Steklá 2016-06-01 09:59:00

Louny – Modernizace plavecká haly je pro město Louny stále prioritou. V současné době má radnice k dispozici projekt na její modernizaci. Podle něj bude v nejbližší době zpracována finální verze projektu. Ta zahrnuje také zachování fitness centra, které je v hale umístěno a jehož možné zrušení vyvolalo obavy u řady obyvatel města.

Ohledně projektu na modernizaci haly proběhla schůzka za účasti bezmála třiceti lidí. „Můžeme říci, že na budoucí podobě plavecké haly proběhla všeobecná shoda všech zúčastěných,“ řekl lounský místostarosta Jan Čermák. Radnice přistoupila k výběru dražší varianty modernizace, která zahrnuje přístavbu haly, a také tobogán vedoucí vnější stranou, wellnes centrum, vířivky, bazén pro děti i dvě sauny. Šatny mají být v budoucnu centrální s převlékacími boxy a oddělenými sprchami. „Celkové náklady na modernizaci se pohybují v částce 135 milionů korun. Vybraná varianta je dobře připravená, proveditelná a zajišťuje fungování haly, jaké si představujeme. Zachová i oddělený provoz fitness centra v současných prosto-rách,“ dodal místostarosta. S modernizací chce radnice začít co nejdříve. Chce také požádat o dotaci ministerstvo školství.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video