Přivezli všechny cenné kovy – zlato, stříbro a bronz

Alla Želinská 2016-06-18 03:08:00

Podbořany, Praha, Teplice (až, ll, rf) Tři týmy z podbořanského tanečního klubu Power of Dance pod vedením Aleny Půtové se probojovaly do Mistrovství ČR v tanci Czech Dance Masters, které proběhlo poslední květnový víkend v Praze. Soutěžily kategorie disko mini, děti a junioři. Mladší mini pod vedením Natálky Bachové a Natálky Riedlové, kteří ve velké konkurenci ve své kategorii vybojovali 5. místo, předvedli úžasnou show plnou elánu. V kategorii děti se s taneční sestavou Hvězda mezi planetami dětem zdařila krásná stříbrná příčka – 2. místo! Juniorky, které byly v malém počtu, bojovaly s vysokou konkurencí a nakonec obsadily 6. místo, ale jejich nadšení a energie byly o to větší. Po náročných maratonech předcházejících kol bylo pro děti obrovským úspěchem se do finále dostat a o to větší radost měly, že se dokázaly umístit na druhé příčce.

Uplynulou sobotu se Power of Dance zúčastnil poslední pohárové soutěže v Teplicích – Kdo si tančí, nezlobí. A všechny čtyři kategorie dětí obsadily vítězná místa! Děti – 1. místo, juniorky – 1. místo, mini – 2. místo a pidi – 3. místo. Trenérka Alena Půtová je s úspěchem svých tanečníků velice spokojená: „Jezdit na soutěže s 1. vicemistry republiky je radost! Velké poděkování patří i rodičům za jejich trpělivost, sílu a snaživost na účasti v soutěžích“.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video