Policisté žádají o pomoc při pátrání: Hledá se žena

Alla Želinská 2016-07-21 15:20:00

Okresy Plzeň, Louny – Plzeňští policisté pátrají po 45leté Miroslavě Helebrantové, pacientce Psychiatrické nemocnice v Dobřanech, která má trvalé bydliště v Blatně na Podbořansku. Žena se tak může nacházet v našem regionu.

Miroslava Helebrantová (r. n. 1971) je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany, oddělení pro pacienty s nedobrovolnou hospitalizací. V pondělí 20. června se žena nevrátila z vycházky, kterou měla povolenou mimo areál PN Dobřany v době od 13 do 17 hodin, a do současné doby se do nemocnice nevrátila. Podle PN Dobřany se jedná o osobu, která není nebezpečná sama sobě ani pro své okolí, má omezenou způsobilost k právním úkonům a nařízené okresním soudem ochranné léčení. Přerušením zdravotní péče může být ohroženo její zdraví a život, nebo jejího okolí. Psychiatrická nemocnice Dobřany trvá na návratu.
Miroslava Helebrantová, nar. 10. 1. 1971, trvale bytem Blatno 59, okr. Louny
Zdánlivé stáří pohřešované ženy je 40–45 let, výška cca 160–165 cm, hubená postava, krátké hnědé vlasy, modré oči. Na sobě měla modré rifle, světle modré tričko, bílou letní bundu, hnědozelené sandály. Zvláštní znamení: jizva po operaci apendixu a jizva po operaci ledvin.
Policisté žádají občany, kteří by mohli mít informaci o hledané ženě, aby se ozvali na linku 158.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video