Úvod   /   Zprávy   /   Oslavili zlatou svatbu

Oslavili zlatou svatbu

Veronika Salášková 2016-08-20 00:42:00

Žatec – Krásných padesát let společného života přišli na žateckou radnici oslavit manželé Radoslava a Vlastimil Kučerovi. Jejich zlatá svatba se konala navlas ve stejnou chvíli jako ta první, pouze o půl století později. Proběhla v sobotu 13. srpna ve 13 hodin za přítomnosti jejich rodiny.

Vlastimil Kučera a Radoslava Hamerníková si své ano řekli 13. srpna 1966 ve 13 hodin v Brně-Bystrci. Ze sňatku se jim narodily dvě dcery, dále mají dvě vnučky a jednoho vnuka. Vlastimil Kučera nastoupil v roce 1963 do vojenské školy. Po svatbě pracoval v různých vojenských posádkách – Olomouci, Brně, Žatci a ve Staré Boleslavi, kde v roce 2000 ukončil činnou službu. Do roku 2003 pracoval ještě jako zaměstnanec vojenské správy v posádce Stará Boleslav a v letech 2004 až 2006 v cukrovaru v Dobrovicích u Mladé Boleslavi jako dispečer dopravy.
Radoslava Kučerová nesla se svým manželem břímě častého stěhování a působila ve stejných posádkách jako on jako občanská zaměstnankyně vojenské správy a byla zaměstnána jako kuchařka. Do důchodu odešla v roce 2002 od útvaru ve Staré Boleslavi.
Oba manželé jsou velmi aktivní, rádi spolu cestují, mají rádi cyklistiku a pan Vlastimil se věnoval leteckému modelářství.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video